Rekrytointi - jatkuvaa yhteydenpitoa ehdokkaiden kanssa koko hakuprosessin ajan

Rekrytointi on uuden työntekijän etsimistä avointa työtehtävää ajatellen. Jokainen rekrytointi on asiakastarpeen pohjalta huolellisesti räätälöity yksilöllinen prosessi. Prosessiin kuuluu yleisesti tehtävänkuvan muodostaminen osaamisvaatimuksineen, työpaikkailmoituksen kanavien valinta ja niissä julkaiseminen, hakemusdokumenttien analysointi sekä hakijoiden haastattelut, joita voivat olla puhelin-, video- ja henkilökohtaiset haastattelut sekä mahdollisesti soveltuvuustestaus ja työnäytteet. Autamme myös työnantajakuvan luomisessa. 

Haluamme huolehtia, että työntekijän ammatillinen osaaminen ja taidot ovat uuden tehtävän profiilin mukaiset. Koemme myös, että työnhakijat ansaitsevat tiedon haun etenemisestä, kuten myös sen päättymisestä, joten pidämme yhteyttä säännöllisesti läpi rekrytointiprosessin. Meillä haastattelut - ja koko rekrytointiprosessi - perustuvat vuoropuheluun.

Kokonaisuutena rekrytoinnin onnistuminen on seurausta siitä, että oikeat ihmiset kohtaavat juuri heille oikeat työt. Ja me autamme tässä.