Uutiset & ajankohtaista

Lue uusimmat uutiset ja henkilöstöalan kuulumiset. Seuraamme alaa jatkuvasti ja jaamme ajatuksiamme myös blogimuodossa. Antoisia lukuhetkiä!

Miten tehdä avoin työhakemus?

Piilotyöpaikoissa piilee valtava työllistymispotentiaali, mutta ne pitää ensin toki löytää. Avoimet hakemukset ovat loistavat tapa päästä työpaikkoihin käsiksi, mutta miten avoin hakemus kannattaisi oikein tehdä? Lue tästä käytännön vinkkimme!

Lue lisää!

Hyvä hakijakokemus- mikä siinä on tärkeintä?

Satoja tykkäyksiä, tuhansia – ellei kymmeniätuhansia- tavoitettuja henkilöitä, positiivista näkyvyyttä suosittelun kautta ja kaikki tämä orgaanisesti, eli raottamatta markkinointikukkaroa euronkaan verran. Miten tämä on mahdollista? No panostamalla hakijakokemukseen! Mikä sitten tekee hyvän hakijakokemuksen? Me kerromme.

Lue lisää!

Alanvaihto aikuisena

Loppukesä ja alkusyksy on monelle muutosten aikaa, kesälomalla on aikaa kypsytellä mielessään päätöksiä, jotka ovat ehkä kyteneet jo pitkään. Moni huomaa, ettei vanha työ enää motivoi kuten ennen ja alanvaihto aikuisiällä onkin lisääntynyt viime vuosina. Lue tästä vinkkimme, joiden avulla työllistyt uudelle alalle!

Lue lisää!

Työnhakija, nyt on sinun vuorosi vaikuttaa!

Me Personalhusetilla haluamme parantaa hakijakokemusta sekä omia hakuprosessejamme ja siksi pyydämmekin juuri Sinun apuasi! Olit sitten aktiivinen työnhakija tai nykyiseen työhösi täysin tyytyväinen, kerro meille miten SINÄ parantaisit tämän päivän työnhakua? Osallistu samalla 100€ lahjakortin arvontaan!

Lue lisää!

Työnantaja, tiedätkö, mikä on rekrytointiprosessin merkitys työnantajamielikuvaan?

Vaikka yleinen maailmantilanne ravistelee työmarkkinoita, on useilla aloilla työvoimapula pysyvä fakta. Haluttujen työntekijöiden rekrytointi on vuosi vuodelta haastavampaa, sillä heidän huomiostaan kilpailevat monet muutkin yritykset. Jos haluatte ne parhaat tekijät - joilla on varaa valita työnantajien suhteen - kannattaa omaa työnantajamielikuvaa vaaliakin kuin kukkaa kämmenellä. Rekrytointiprosessi on äärimmäisen tärkeä osa sitä!

Lue lisää!

Mitä tehdä kesällä Suomessa?

Tänä kesänä matkailu keskitetään kotimaan kohteisiin! Kesä-Suomi on täynnä helmiä, joiden olemassaolosta ei turistilla usein ole harmainta aavistustakaan ja paras tapa löytää kivaa kesätekemistä on kysyä paikallisilta itseltään. Kysyimmekin siis omilta työntekijöiltämme, mitä tärppejä he antaisivat kesäisistä kotikaupungeistaan. Mikäli suunnitelmissa on seikkailut jossakin päin Suomea, lue työntekijöidemme vinkit!

Lue lisää!

Miksi olemme paras rekrytointiyritys-kumppani?

Tiedämme hyvin – rekrytointi on iso päätös jota ei kannata tehdä heppoisin perustein. Yksi asia on kuitenkin varma, rekrytoinnin tarkoitus on parantaa liiketoimintaa tavalla tai toisella ja meidän kanssamme tämä on yhteinen missio. Lue tästä, miksi Personalhuset on paras kumppani rekrytointipalveluissa!

Lue lisää!

Tule töihin Riikaan, Latviaan

Jos olet ikinä haaveillut pienestä maisemanvaihdosta ja työskentelystä ulkomailla, ei tilaisuus siihen juuri tämän helpommaksi tule! Nyt olisi nimittäin huipputyypeille huippuduunia asiakasneuvojana tarjolla, sijaintina ”Baltian Pariisi”, Riika.

Lue lisää!

10 vinkkiä oman Linkedin-profiilin parantamiseen

LinkedInistä hyötyä saadakseen ei todellakaan tarvitse olla asialleen omistautunut superhenkilöbrändääjä tai edes työnhakija. LinkedInin kautta saa myös näkyvyyttä, hyviä vinkkejä, apua, ammatillisen osaamisen kehitystä sekä hyödyllisiä verkostoja. Lue tästä 10 vinkkiä, joiden avulla hiot oman profiilisi erinomaiseksi!

Lue lisää!

Miten löytää työntekijöitä?

Bisnes vetää niin hyvin, että käsiparit loppuvat kesken? On siis aika rekrytoida lisää työvoimaa! Rekrytointi ei kuitenkaan ole helppoa ja osaavaa työvoimaa on vaikea löytää. Anna meidän siis auttaa!

Lue lisää!

Viisi vinkkiä videohaastattelussa onnistumiseen

Videolla esiintyminen on monelle vielä vahvasti epämukavuusaluetta, joten ei huolta, et todella ole ainoa joka voi kavahtaa tätä haastattelumuotoa. Videohaastattelut ovat kuitenkin tulleet jäädäkseen, joten älä missään nimessä anna niiden olla este työpaikan hakemiselle! Lue tästä vinkkimme, joiden avulla onnistut videohaastattelussa.

Lue lisää!

Mitä on henkilöstövuokraus?

Mitä se henkilöstövuokraus oikein on ja miten se käytännössä eroaa rekrytoinnista? Lue tästä, kenelle henkilöstövuokraus sopii ja mitä etuja tässä työsuhdemuodossa on!

Lue lisää!

Muutos — prosessi vai jatkumo?

Esimies, valtuuttaminen on tehokas keino, kun viet muutosta eteenpäin organisaatiossasi. Työntekijöitä osallistava muutoksen läpivienti takaa organisaation itseohjautuvan kulttuurin kautta sujuvampaa toimintakulttuuria ja tehokkaampia käytäntöjä.

Lue lisää!

Mitä on elämystyö?

Etsitkö uusia kokemuksia? Tuntuuko siltä, ettet aina löydä niitä omilta nurkilta? Sinulla on vapaus valita! Haluaisitko asiakasneuvojaksi vaikkapa Latviaan? Insinöörin hommiin Pohjois-Norjaan?

Lue lisää!

Keitä me olemme?

Personalhuset on pohjoismainen yritys, mutta olemme samalla hyvin paikallinen. Suomessa meitä on reilu 30 – Helsingistä Rovaniemelle. Olemme naisia, miehiä, alan vankkoja ammattilaisia, vasta-alkajia ja keskenämme erilaisia, mutta vannomme yhteispelin nimeen.

Lue lisää!