Työnhakija

Tervetuloa kotisivuillemme

Alla näet uusimmat työpaikkamme. Jos etsit muuta tietoa meistä, tutustu valikkoon tai vieritä sivua alas.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

Meillä on jatkuvasti avoinna kymmeniä erilaisia työtehtäviä ympäri Suomen. Olemme listanneet ne alle. Jos haluat, voit tutustua rekisteriselosteeseemme täällä.

Avoimet työpaikat

Kuinka voimme auttaa?

Etsi asiantuntijamme tai klikkaa merkkiä kartalla, niin löydät etsimäsi toimipaikan tiedot. Meillä on toimipisteet Suomen suurimmissa kaupungeissa. Palvelemme niistä käsin koko Suomea.

Toimialamme

Olemme määrittäneet toimialat, joilla koemme olevamme erityisen hyviä. Me tiedämme, mitä onnistuminen näillä toimialoilla vaatii. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä.

Terveyspalvelut

Oletko terveydenhuollon ammattilainen? Kauttamme avautuu monipuolinen tehtävätarjonta kaikissa Pohjoismaissa. Tutustu Personalhuset Agito HealthCareen!

Asiakaspalvelukeskukset

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen? Viihdytkö kiireisessä toimistoympäristössä? Kauttamme voit työllistyä sekä pienempiin että Suomen suurimpiin asiakaspalvelukeskuksiin.

Kiinteistöpalvelut

Asiakasyrityksemme tuottavat palveluja kiinteistöjen elinkaaren eri vaiheisiin. Arvostamme palveluosaamistasi mm. kiinteistön ylläpidon, siivouksen, vartioinnin ja ruokailupalveluiden parissa!

Myynti

Kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä sekä kuluttaja- että yritysmyynnin tehtäviin. Olet sitten vasta-alkaja, alanvaihtaja tai jo kokenut myynnin ammattilainen – myy itsesi meille!

Horeca

Työskenteletkö mieluummin keittiön vai salin puolella? Kiinnostavatko sinua päivävuorot? Kauttamme voit työllistyä erityisesti henkilöstöravintoloihin.

Logistiikka

Haluatko työskennellä logistiikan parissa? Kiinnostaako sinua fyysinen työ? Kauttamme voit työllistyä vaihteleviin varasto- ja kuljetusalan tehtäviin eri asiakasyrityksissämme.

ICT

Oletko ICT-alan ammattilainen? Tarkista avoimet työpaikkamme, sillä alan monipuoliset työtehtävät voivat odottaa sinua!

Päiväkodit

Haluatko työskennellä lasten parissa? Meillä voi olla juuri sinulle sopiva työpaikka! Asiakkaanamme on yksityisiä päiväkoteja.

Rakentaminen

Oikea asenne ja fyysinen kunto – vankka kokemus ja ammattitaito. Kauttamme voit työllistyä kaikkiin rakentamisen jännittäviin tehtäviin.

Teollisuus ja tuotanto

Viihdytkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa tehtävissä? Jos koet teollisuusympäristön omaksesi, meillä voi olla sinulle mielenkiintoisia työmahdollisuuksia.

Toimisto ja taloushallinto

Toimisto- ja taloushallinnon tehtävissä on aina tarvetta sekä kokeneille alan ammattilaisille että vasta työuraansa aloitteleville. Haet sitten harjoittelua tai johtotason tehtävää, meillä voi olla sinulle työpaikka!

Vähittäiskauppa

Vähittäiskaupan alalla voit ottaa työurasi ensi askeleet tai päästä hyödyntämään jo vankkaa asiantuntemustasi.

Palvelumme